10 Вересня 2013 Всі новини »
Новорічні свята в готелі Дніпро

Новорічні свята в готелі Дніпро

Новорічний та різдвяний відпочинок з сім’єю в готелі Дніпро. Вигідні сімейні тарифи в готелі Дніпро в період з 23 грудня 2013 року по 12 січня 2014 року

У період новорічних і різдвяних відпусток готель Дніпро пропонує вигідний сімейний пакет на проживання. Замовляйте номери Напівлюкс поліпшений та Люкс поліпшений для проживання одного, двох, трьох, чотирьох осіб за ціною одномісного розміщення (двокімнатний номер з двоспальним ліжком для батьків і розкладним диваном для дітей).

Категорія номера 1 чол. 2 чол. 3 чол. 4 чол.
Напівлюкс поліпшений 1580 1580 1580 1580
Люкс поліпшений 1685 1685 1685 1685

*Ціни в гривнях

А зустріти Новий рік Вас запрошує Ресторан «Панорама клаб» з розкішним видом на мерехтливі вогні міста!

Тільки у нас за одну ніч ви зможете покататися по світу кулінарних шедеврів, перенестися на Скандинавський півострів, прогулятися по столиці кулінарного мистецтва Франції, зануритися в кулінарні витвори Італії, Греції, Камчатки зібрані в неповторному меню від шеф-кухаря ресторану Валерія Мінгереш.

Новорічне меню 2014

Кувер

(французький міні-багет, булочка «Кайзер», хліб житній власного виробництва, масло з ароматом трюфеля)

Плато де-фромаж

(сир Камамбер, сир Бергадер з блакитною пліснявою, сир козячий датська, сир Гауда, чорнослив, курага, родзинки, мигдальний горіх «карамілізе»)

Медітеранская рибна композиція

(камчатські краби з авокадо та ікрою летючої риби, мус креветочний, рибний терін з печінкою тріски, італійський салат «Мелінджана», гаспачо з морським гребінцем, тигровій креветкою і червоною ікрою)

М'ясна гастрономічна фантазія

(карпаччо з качки на листі салату рукола, овочевий прентаньер з прошутто ді парма, холодець з французького півня під рожевою хмарою з хрону і соусу «песто»)

Гарячі закуски:

«Норвезькі фіорди»

(лазіння з морської форелі, крабів і мідій «гратін»)

«Каприз шефа» і парфе з креветок

(морське мелі-мело «Посейдон», креветки в прованських сухариках, креветочне морозиво)

Курка «Альдемар»

(мільфей з курячої ніжки, сьомги холодного копчення, сиру Емменталь під мангового-маракуевим соусом)

Основна страва:

Ягня запечений у стилі «Веллінгтон»

(рол з каре ягняти з шпинатом, сиром фета, вишнею, курагою, запечений у листковому тісті під соусом «пеппер»)

Десерт «Трюфель»

(ганаш «рок-шок», біле «шоколатіно», мармелад з журавлини, горіхове парфе) Кожному гостю пляшка шампанського в подарунок (0,2л)

Вартість новорічного банкету на одну персону - 1800 гривень

У новорічний вечір гостей ресторану чекає:

  • - святково прикрашений зал
  • - тепла, привітна зустріч гостей
  • - запальна новорічна програма
  • - дотепний і веселий ведучий
  • - неймовірно смачні кулінарні шедеври від шеф-кухаря
  • - проводи старого року
  • - привітання Діда Мороза
  • - жива музика з танцями до ранку
  • - конкурси та розіграші цінних призів та подарунків для всіх гостей.

Головна ялинка країни за вашим вікном, затишні і комфортабельні номери, святкове оздоблення готелю - все для того, щоб зробити Ваш відпочинок приємним і святковим.

Плануйте сімейний відпочинок вже сьогодні!

Забронювати номер в готелі Дніпро